Wanneer u een taxatierapport nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres, ongeacht het doel van de taxatie. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een (her)financiering, maar ook voor een successie aangifte of gewoon voor uzelf om inzicht te krijgen in de waarde van uw woning.

Al onze taxaties worden uitgevoerd op basis van jarenlang ervaring en kennis van de markt. Wij zijn als NVM-Makelaars kantoor ingeschreven in het register van Vastgoedcert. Het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs. Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) waarmee de kwaliteit van onze taxatierapporten gewaarborgd is.

Bouwkundig advies.

Overweegt u om te verbouwen maar weet u bijvoorbeeld niet zeker of de plannen de waarde van de woning ten goede komen? Of heeft u nog geen concrete plannen maar bent u juist benieuwd hoe u uw woning tot een (nog) prettiger woonhuis kunt maken? Wij denken graag met u mee. Al onze adviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en bouwkundige kennis en worden voorzien van een gedegen en concrete onderbouwing.