Vorige | Volgende

Germondylaan 0 ong NOOITGEDACHT

Vraagprijs vanaf € 111.078 v.o.n.

Omschrijving

Als het uw grootste wens is om ....... gezellig thuis te komen, uw auto(s) lekker royaal op uw eigen inrit te kunnen zetten, een tuin te hebben die heerlijk is voor kinderen, maar niet te groot als ze de deur uit zijn. Dan is het zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te komen nemen! De kans is groot dat u zich direct thuis voelt op deze locatie in de wijk Nooitgedacht bij Rolde.

De kavels zijn 26 meter diep, de breedte varieert vanaf 19 meter. De totale oppervlakte is vanaf 500m2.

Nooitgedacht, direkt bij het mooie en levendige dorp Rolde, is een nieuwe groene wijk met veel leef en speelruimte voor gezinnen, jong en oud! Het is hier dan ook bijzonder wonen. Het kindvriendelijke gebied beschikt over een prachtige natuur met bos en vijverpartijen. Omdat er al een bos aanwezig is, geniet u hier vanaf de eerste dag dat u er woont. U hoeft dus niet te wachten tot de bomen groeien, maar u woont gelijk al tussen de bomen in. Hier kunt u nog genieten van de ruimte en het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in uw tuin!

Inmiddels is een deel van de bebouwing gerealiseerd, bestaande uit gevarieerde vrijstaande woonhuizen en twee onder één kapwoningen.
Er zijn nog voldoende vrije kavels te koop waarop u uw droomhuis kunt realiseren. De kavelgrootte varieert van 306m² tot 2.642m², de prijzen van de vouwrijpe kavels van € 49.500,= tot € 343.000,= v.o.n.

Elk plangebied heeft zijn eigen doelgroep. Zo zijn er hofkavels, brinkkavels, boskavels, veldkavels voor welstandsvrij bouwen en weidekavels inclusief een bij de bouwkavel behorend eigen weilandje!
U kunt zelf uw eigen huis ontwikkelen en laten bouwen op de door u gekozen bouwkavel.
Indien gewenst kunnen wij u adviseren in de keus van architect en bouwbedrijf. We hebben een ruim netwerk van ontwerpers en bouwers opgedaan in een jarenlange ervaring. Informeer naar de mogelijkheden!

Klik voor meer informatie op www.nooitgedachtrolde.nl. Op de pagina "downloads" vindt u o.a. het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object